Vrijheid werkt

Liberty Work is een HR- en uitzendkantoor met oog voor talent en met een frisse kijk op kwaliteit. Sleutelwoord hier is vrijheid. Wij geloven dat vrijheid werkt en dat het de deur opent naar een duurzame samenwerking, naar voldoening, naar erkenning, naar efficiëntie. 

Wij staan voor een proactieve begeleiding en nauw contact, en streven ernaar elke administratieve uitdaging perfect af te handelen. Wij begeleiden daarnaast onze talenten persoonlijk zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en zichzelf ten volle kunnen ontplooien binnen de bedrijfscultuur. Ook hier is vrijheid belangrijk. Vrijheid gaat namelijk ook over vertrouwen, en dat bieden we voluit, zowel aan onze talenten als aan onze klanten.

Bij Liberty Work ben je welkom voor een warme babbel, een persoonlijke aanpak en uitgebreid advies. Wij beschouwen onze opdracht pas als geslaagd als jij je vleugels kan openslaan in je ideale job of wanneer je vindt dat je nieuwe werknemer perfect in jouw bedrijfscultuur past.

Onze waarden


 

Vrijheid

Of je nu op zoek bent naar de ideale job, of naar je ideale nieuwe werknemer: alles begint bij vrijheid. Vrijheid om te zijn wie je bent. Vrijheid om je openstaande vacatures in te vullen met jouw ideale werknemers. Vrijheid om dit op een administratief eenvoudige manier te doen. Wij denken niet in hokjes want naast een diploma tellen ook sterktes en interesses mee in de zoektocht naar een perfecte match tussen werknemer en werkgever.


Betrokkenheid

Met onze persoonlijke aanpak en luisterend oor ontdekken wij meteen wat jij in je mars hebt of wat jij van een goede werknemer verwacht. Wij zijn jouw centrale aanspreekpunt en bieden je een feilloze begeleiding, waar alle partijen sterker en gelukkiger uitkomen.Flexibiliteit

Snel schakelen en er voor je zijn wanneer je ons nodig hebt, dat zit in ons bloed. Blijkt je job toch niet de ideale match voor jou, of zoek je dringend extra versterking? Geen probleem, wij zorgen ervoor en maken jou vlot weer helemaal happy. Geluk zit soms in een klein hoekje, laat ons dat vinden.